OM UMIT

Komiker

Med timing, glimten i ögat och ett väl - utvecklat kroppsspråk kan Umit Dag göra de enklaste vardagssituationer till komik.
Umit passar lika bra för stora som små kunder. Umit skämtar om sig, dig och allt annat runtomkring oss. Och han gör det med inlevelse. Här snackar vi energi!

Föreläsare

Vill Ni ha en föreläsning om integration/mångfald/rasism? Då är Umit Dag rätt person. En fartfylld och humoristisk föreställning med vass humor som varvas med viktiga tankeställare. Här får ni en föreläsning som inte lämnar någon oberörd. Han vågar säga det de flesta av oss inte gör.

Konferencier

Umit bokas flitigt till stora evenemang i rollen som konferencier. Med sin scennärvaro guidar han Er genom kvällen på ett energiskt och humoristiskt sätt. Konferencier på bl.a ICA Borlänge gala, ICA Helsingborg jubileum, Idrottsgalor, affärsgalor mm.

Moderator

Umit är kvicktänkt, alert, humoristisk och har fingertopp känsla i sin roll som moderator.

Programledare

Umits röst har hörts frekvent i radio genom program som "Tacklingen  och Tänkvärt" i P4 Västmanland. Och under sommaren 2017 som programledare i klassiska              "Karlavagnen"

Författare

Under hösten 2017 är Umit aktuell med sin debut roman "Innan sagorna dör". Det är en syriansk sagobok med flertalet sagor som gått i arv genom den starka berättartraditionen som finns bland syrianer i diasporan. Boken skildrar även syrianernas blodiga historia.

SAGT OM UMIT

Han bjuder på sig själv.
”Umit Dags humorshow ligger helt rätt i tiden. Han bjuder på sig själv i en föreställning som inte saknar skärpa, men framför allt är humoristisk, varm och personlig." 
- Kerstin Klingman, Västerås Kommun

Fantastiskt roligt och tänkvärt!
”Vi bjöd in Umit som hemlig gäst till vår konferens. Under en dryg timme underhöll han oss och bjöd på många härliga skratt. Umit vågar på ett humoristiskt sätt beröra viktiga ämnen och vågar driva med fördomar. Det var en väldigt underhållande föreställning där han på ett skickligt sätt blandar komik med allvar. Fantastiskt roligt och tänkvärt!”
- Johanna Bergstrand, Swedbank Angered

Umit bjöd på en fartfylld föreställning.
”Umit bjöd på en fartfylld föreställning som fick mig att både skratta och gråta. Spännande och rolig beskrivning av hans möte med Sverige." 
- Malin Lidström, Sollefteå Kommun

Det var både roligt, proffsigt och tänkvärt
”Det var både roligt, proffsigt och tänkvärt. Det märks att det inte var första gången Umit stod på scen. Han blandade humor med allvar på ett mycket bra och tänkvärt sätt, så jag rekommenderar honom starkt.” 
- Carina Jäderström, ICA

Självsäker på scenen.
”Umit Dag är träffsäker och självsäker på scen, såsom det utlovas..
"det här är en skrattfest..
"klockren igenkänningshumor med en hel drös av fördomar..
Kultursidan.nu

"Umit var nog den som rev ner mest skratt av allihop vad jag kunde avgöra"..                                    Katrineholmskuriren