minii

OM UMIT

Komiker

Med timing, glimten i ögat och ett väl - utvecklat kroppsspråk kan Umit Dag göra de enklaste vardagssituationer till komik.
Umit passar lika bra för stora som små kunder. Umit skämtar om sig, dig och allt annat runtomkring oss. Och han gör det med inlevelse. Här snackar vi energi!

Föreläsare

Vill Ni ha en föreläsning om integration/mångfald/rasism? Då är Umit Dag rätt person. En fartfylld och humoristisk föreställning med vass humor som varvas med viktiga tankeställare. Här får ni en föreläsning som inte lämnar någon oberörd. Han vågar säga det de flesta av oss inte gör.

Konferencier

Umit bokas flitigt till stora evenemang i rollen som konferencier. Med sin scennärvaro guidar han Er genom kvällen på ett energiskt och humoristiskt sätt. Konferencier på bl.a ICA Borlänge gala, ICA Helsingborg jubileum, Idrottsgalor, affärsgalor mm.

Moderator

Umit är kvicktänkt, alert, humoristisk och har fingertopp känsla i sin roll som moderator.

Programledare

Umits röst har hörts frekvent i radio genom program som "Tacklingen  och Tänkvärt" i P4 Västmanland. Och under sommaren 2017 som programledare i klassiska              "Karlavagnen"

Författare

Under hösten 2017 är Umit aktuell med sin debut roman "Innan sagorna dör". Det är en syriansk sagobok med flertalet sagor som gått i arv genom den starka berättartraditionen som finns bland syrianer i diasporan. Boken skildrar även syrianernas blodiga historia.